lader afbeelding

Enschede

Rijksmuseum Twenthe
Kunstzinnige Verwennerij

Dompel je onder in de wereld van kunst bij Rijksmuseum Twenthe. Dit gerenommeerde museum beschikt over een uitgebreide collectie Nederlandse en Europese meesterwerken die eeuwen omspant. Van betoverende schilderijen tot prikkelende sculpturen, elke tentoonstelling vertelt een uniek verhaal. Wandel door de zalen en bewonder werken van bekende kunstenaars zoals Rembrandt, Van Gogh en Monet. Met zijn diverse collectie en boeiende exposities is Rijksmuseum Twenthe een paradijs voor kunstliefhebbers.

Universiteit Twente Innovatiehub

Stap in de wereld van baanbrekend onderzoek en technologische innovatie aan de Universiteit Twente. Deze prestigieuze instelling staat bekend om haar pioniersgeest en interdisciplinaire aanpak. Verken de prachtige campus en aanschouw de baanbrekende projecten op verschillende terreinen, van techniek en robotica tot duurzame energie en biomedische wetenschappen. Of je nu een student, onderzoeker of gewoon nieuwsgierig bent, de Universiteit Twente biedt een kijkje in de toekomst van innovatie.

Oude Markt
Levendig Sociaal Centrum

Ervaar de levendige sfeer van Enschede op de Oude Markt, het hart van de stad. Dit bruisende plein is omzoomd met gezellige cafés, levendige bars en heerlijke restaurants, waardoor het de perfecte plek is om te ontspannen en te socializen. Geniet van een verfrissend drankje op een zonnig terras, proef heerlijke lokale gerechten of laat je eenvoudigweg onderdompelen in de levendige energie van de menigte. De Oude Markt is waar locals en bezoekers samenkomen om te genieten van elkaars gezelschap en onvergetelijke herinneringen te creëren.

Volkspark
Natuurlijk Toevluchtsoord

Ontsnap aan de drukte van de stad en ontdek de rust van het Volkspark. Dit uitgestrekte stadspark biedt een serene toevluchtsoord voor natuurliefhebbers. Wandel langs kronkelende paden, ontspan bij pittoreske meren en bewonder de kleurrijke flora. Of je nu op zoek bent naar een vredige plek voor een picknick, een schilderachtige joggingroute of een locatie om tijd door te brengen met familie en vrienden, het Volkspark biedt een verfrissend groen toevluchtsoord in het hart van Enschede.

Grolsch Veste
Voetbalgekte

Omarm de elektrische sfeer van de Grolsch Veste, het thuisstadion van FC Twente. Dit state-of-the-art stadion is een paradijs voor voetbalfanaten. Sluit je aan bij gepassioneerde fans terwijl ze hun geliefde team toejuichen en creëer een onvergetelijke wedstrijdervaring. Of je nu een fervente voetbalfan bent of gewoon de energie van een live sportevenement wilt ervaren, de Grolsch Veste biedt een spannende en meeslepende reis in de wereld van het Nederlandse voetbal.

Wij vernemen graag uw feedback over onze website!

Ondervindt u een probleem tijdens het boeken of heeft u een opmerking over uw bezoek aan één van onze hotels? Neem dan contact op via www.theresidenceenchede.nl/contact of info@theresidenceenchede.nl.


Welk cijfer zou u onze website geven op een schaal van 1 tot 10?